Route

 

Praktijk voor Logopedie ’t Centrum heeft drie locaties. Hieronder vindt u de routebeschrijvingen.

Locatie Boxtel

Vanuit de richting ’s-Hertogenbosch neemt u de A2 richting Eindhoven. U gaat bij afslag Boxtel van de snelweg af. Bij de verkeerslichten linksaf Boxtel in. Op de derde rotonde neemt u de eerste afslag (Vic. van Alphenlaan). Bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf (Molenstraat). Na 150 meter gaat u linksaf. Dit is de Drossaard. Op nummer 9 vindt u het kindercentrum, waar de praktijk een onderdeel van is.

Vanuit de richting Eindhoven neemt u de A2 richting ’s Hertogenbosch. U kiest afslag Boxtel/Liempde. Onderaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Bij de rotonde rechtsaf (Einhovenseweg). Bij de tweede rotonde linksaf (Vic. van Alphenlaan). Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf (Molenstraat). Na 150 meter gaat u linksaf. Dit is de Drossaard. Op nummer 9 vindt u het kindercentrum, waar de praktijk een onderdeel van is.

Als u bekend bent in Boxtel volgt u de Molenstraat vanuit het centrum richting het Baanderherencollege. 150 meter na de verkeerslichten is links Drossaard. Aan het eind ligt op nummer 9 het kindercentrum, waar de praktijk een onderdeel van is.

Locatie Liempde

Op de A2 tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven gaat u bij afslag Boxtel/Liempde van de snelweg af. Onderaan bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. U rijdt dan het dorp in. De praktijk is bij basisschool De Oversteek, vlakbij de kerk.

Locatie Best

Op de A2 tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven gaat u bij afslag Best van de snelweg af. Onderaan bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Vervolgens gaat u rechtdoor de bebouwde kom van Best in. Dit is de Willem de Zijgerweg. U neemt dan de tweede afslag links, de Industrieweg. U vindt de praktijk aan de linkerkant.

Als u bekend bent in Best volgt u de Willem de Zwijgerweg richting Eindhoven. Over de spoortunnel neemt u na ongeveer 300m de eerste weg rechts, de Industrieweg. De praktijk ligt dan aan de linkerkant. 

 

Route berekenen

Hier kunt u de route berekenen naar onze locaties. Vul uw adres in en kies de locatie waar u heen wilt.